+1 fok a maximum a mai napon

Havazás, hószállingózás lehet

Szerdán erősen felhős, néhol párás lesz az ég, néhol gyenge havazás, hószállingózás is előfordulhat. Front nem lesz felettünk. Reggel -4, délután +1 fok körül alakul a hőmérséklet.

2010.01.13 08:56koponyeg.hu

Csütörtökön, pénteken és szombaton erősen felhős, párás, néhol tartósan ködös időjárásra van kilátás, hószállingózás bárhol kialakulhat, de számottevő csapadék nem lesz. A légmozgás gyenge marad. A hőmérséklet reggelente fagypont alatt, nappal kevéssel 0 fok felett alakul.

Vasárnap eleinte lehet némi napsütés, majd nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és néhol már előfordul havazás. A délkeleti szél megélénkülhet.

A jövő héten folytatódik a sokéves átlagnak megfelelő, igazi téli idő, többször alakulhat ki havazás, hószállingózás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.