A Mester aláírása is rajta volt

Háromszázezer forintot ért a Morricone-plakát

Háromszázezer forinton zárult a licit a Győri Filharmonikus Zenekar (GYFZ) Ennio Morricone által dedikált plakátjára - közölte az árverés szervezését segítő Kisalföld című megyei napilap szerkesztősége vasárnap az MTI érdeklődésére.

2010.01.17 16:33MTI

A legtöbbet az OTP Bank ígérte a plakátért, amely az együttes egyik 2009-es, a dél-koreai fővárosban az Oscar-díjas zeneszerző vezényletével adott hangversenyére csábította a közönséget.

Január 5-én hirdetett árverést a zenekar a plakátra, bejelentve egyben, hogy a bevétellel a megyei kórház pacemaker-centrumának építését támogatják.

A beruházás költségei mintegy 90 millió forintra rúgnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.