Veres, Herczog, Andor, Kovács vagy Vadai a befutó?

Bajnai nemsokára dönt: néhány napon belül lesz uniós biztos

A jövő hét végéig mindenképp megnevezi az új uniós biztost Bajnai Gordon kormányfő - tudta meg a Népszava a miniszterelnökhöz közel álló forrásból.

2009.11.04 07:50Népszava

A lap szerdai számában emlékeztetnek arra, hogy a miniszterelnök a jelölést az MSZP javaslata alapján teszi majd meg. A szocialista párt elnöksége korábban szavazással rangsorolta a szóba jöhető személyeket. A voksolás alapján a sorrendben az első Veres János volt pénzügyminiszter, őt követi Herczog Edit EP-képviselő, Andor László közgazdász, EBRD-igazgatósági tag, majd Kovács László jelenlegi uniós biztos jön és Vadai Ágnes honvédelmi államtitkár - írta a Népszava.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.