Orbán minden korosztályhoz szólni fog

Hétfőtől dübörög a Fidesz kampánya

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke minden korosztályhoz szólni kíván mai évértékelő beszédében, meghatározóak lesznek benne a közelgő népszavazás, valamint a szociális válság kérdései - írta keddi számában a Magyar Nemzet.

2008.02.13 06:42Magyar Nemzet

A lap úgy tudja, hogy a volt miniszterelnök még előző este is a szövegen dolgozott, amely számos iránymutatást tartalmaz majd. A jelenlegi közállapotok helyzetelemzésén túl hangsúlyos része lesz a szövegnek, hogy egy érvényes és eredményes népszavazás után mik a kilátások, s milyen konkrét elvárásokat fogalmaznak meg a hatalommal szemben - olvasható a lapban. A Fidesz népszavazási kampánya jövő hétfőtől pörög föl teljes fordulatszámra. Orbán Viktor is akkor kezdi meg országjáró körútját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.