Elmozdítása összefügg a BKV botrányaival

Mindkét posztjáról le kell mondania a BKV vezérigazgatójának

Nemcsak a BKV éléről, hanem a MÁV Start Zrt. igazgatósági elnöki posztjáról is le kell mondania Kocsis Istvánnak, ebben egyetértés volt az MSZP elnökségében - tudta meg a Népszava.

2009.08.08 08:36Népszava

Kocsis István BKV-vezérigazgatói posztja mellett - az MVM-től történt távozása után - tavaly július óta a MÁV személyszállító cégének igazgatósági elnöke is volt. A napilap szombati száma arról ír, hogy a MÁV Start Zrt. elnöki tisztségében Garamhegyi Ábel váltja majd Kocsis Istvánt.

Értesülésük szerint Hónig Péter közlekedési miniszter hamarosan leváltja Kocsist és a posztot Garamhegyi veszi át, aki idén júliusig a gazdasági, azelőtt pedig a közlekedési tárca szakállamtitkára volt. A napilap értesülése szerint Kocsis elmozdítása összefügg a BKV botrányaival, de a kormány Kocsist a fővárosi cég irányítójaként már "ráhagyja" az önkormányzat vezetőire.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.