Tét a jövő

Retkes leültette Kókát!

Négyszemközt tárgyalt Retkes Attila, az SZDSZ új elnöke Kóka Jánossal, a párt parlamenti frakcióvezetőjével csütörtökön - értesült az MTI több szabad demokrata forrásból.

2009.07.23 16:35MTI

A távirati iroda úgy tudja, hogy a két politikus a Képviselői Irodaházban ült egy asztalhoz. Megbeszélésük részletei egyelőre nem ismeretesek, de a korábbi bejelentések alapján feltehetően a frakcióvezetői posztról tárgyaltak.

Retkes Attila július 12-én, megválasztásakor felszólította Kóka Jánost, hogy minél hamarabb mondjon le az országgyűlési képviselőcsoport vezetéséről.

Múlt hét pénteken a párt újonnan megválasztott ügyvivő testületének (üt) ülése után a pártelnök bejelentette, felkéri Kóka János frakcióvezetőt, hogy a párt megosztottságának megszüntetéséért mondjon le posztjáról.

Retkes Attila pártelnök ismertetése szerint egyebek között erről határozott a testület. Retkes Attila újságírói kérdésre akkor azt mondta, az üt ülésén nem volt szó Kóka Jánossal szemben meghozandó jogi lépésről vagy szankcióról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.