Minden érdeklődőt "gárdista ruhában" várnak

Újabb szimpátiatüntetést szerveznek a Magyar Gárda mellett

A gárdistákéhoz hasonló öltözet viselésére kérik a szervezők mindazokat, akik hajlandók részt venni szombaton a Magyar Gárda iránti újabb szimpátiatüntetésen, a Szabadság téri szovjet emlékmű előtt

2009.07.06 19:52HavariaPress

A Jobbik Magyarországért Mozgalom már múlt szombaton bejelentette, hogy a Gárda elleni korábbi atrocitások, illetve az aznapra tervezett tüntetések betiltása, majd szétverése miatt demonstrálni kívánnak a jogerősen feloszlatott Magyar Gárda Egyesület mellett. A párt az újabb, e hét szombatra összehívott tüntetésen kívánja ismertetni azt is, hogy milyen lépéseket akarnak tenni a Gárda megmentésének ügyében.

A bejelentett tüntetést délután öt órától tartják a budapesti Szabadság téren, s a megjelenő szimpatizánsaiktól szolidaritásként azt kérik, hogy lehetőség szerint sötét nadrágot és fehér inget viseljenek. A párt tájékoztatása szerint a BRFK tudomásul vette a bejelentést, ugyanakkor még jogvitában állnak a Jobbikkal a gárdista egyenruhát illetően.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.