A kutatás jelenleg is tart

A megáradt Rábába gyalogolt, és elmerült egy férfi

A rendőrök és a tűzoltók keresik azt a férfit, aki Rábahidvégnél begyalogolt a megáradt folyóba, majd elmerült a vízben - tájékoztatta a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szombaton az MTI-t.

2009.06.27 14:20MTI

Az ötven éves rábahidvégi férfi többedmagával tartózkodott a vízparton szombat délelőtt. Később otthagyta a bámészkodókat, begyalogolt a megáradt folyóba, majd megcsúszott és elmerült a vízben. A szemtanúk értesítették a közelben árvízi mentési munkálatokat végző rendőröket és a tűzoltókat, akik csónakokkal és gyalogosan azonnal a keresésére indultak.

A kutatás jelenleg is tart.

A folyó már kisodorta azt a piros felsőruhát, amelyet a férfi elmerüléskor viselt. A rendőrség abban bízik, hogy a férfinek sikerült kimenekülnie a vízből, ezért arra kérik a lakosságot, hogy aki szombaton 11 óra után találkozott R. István rábahídvégi lakossal, értesítse a rendőrséget a 107-es telefonszámon.

A rendőrség egyben felhívja a figyelmet, hogy veszélyes - sok helyen pedig életveszélyes - a megáradt folyók partján tartózkodni. A laza, felázott talajról, csúszós töltésről könnyen a vízbe lehet esni, és a gyors sodrás miatt tragédiával is végződhet a kíváncsiság - közölte Szalai Ferenc.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.