Szinte minden megyéből érkezett már panasz

EP-választás: Voltak, akiket fenyegettek - húsz bejelentés kampánycsendsértésről Baranyában

Mintegy húsz, főként kampánycsendsértésre vonatkozó bejelentés érkezett a baranyai területi választási bizottsághoz vasárnap kora délutánig, ugyanennyi jött a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei választási irodához is.

2009.06.07 16:45MTI

Három kifogás Győr-Moson-Sopron megyében

Három kifogás érkezett kampánycsendsértés ügyében vasárnap a déli órákig a Győr-Moson-Sopron megyei területi választási bizottsághoz - mondta az MTI-nek a területi választási iroda vezetője.

Kovács Béla tájékoztatása szerint a győri és csornai bejelentők közölték: automata telefonos hívások buzdították őket arra, hogy egy bizonyos szervezetre szavazzanak az európai parlamenti (EP) választáson.

A kifogásokat kivizsgálja a területi választási bizottság - tette hozzá az iroda vezetője.

Tolna megyében is történt kampánycsendsértés

Kampánycsendsértésről érkezett bejelentés a Tolna megyei területi választási bizottsághoz - közölte a területi választási iroda vezetője vasárnap, az európai parlamenti (EP) választás napján az MTI-vel.

Bartos Georgina elmondta, hogy Bonyhádról és Faddról érkezett írásos bejelentés, miszerint vasárnap reggel két párt nevében telefonon buzdították a választókat szavazásra; többen telefonon jelezték a kampánycsendsértést.

A területi választási bizottság délutáni ülésén tárgyal a beadványokról - tette hozzá az iroda vezetője.

prev[4/4]
  1. Átragasztott plakátok, fenyegetések Baranya megyében
  2. Csongrád megyében több tucat kampánycsendsértést jeleztek
  3. Somogy megyében tíz esetet jelentettek
  4. Három kifogás Győr-Moson-Sopron megyében

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.