Borongós hosszú hétvége...

Ne hagyják otthon az esőkabátot - zuhé lehet!

Szombaton gyakran lesz erősen felhős az ég, és eleinte inkább csak elszórtan, napközben többfelé számíthatunk záporra, zivatarra. Mérsékelt lesz a légmozgás, de zivatarok és intenzívebb záporok környezetében viharos széllökések lehetnek.

2009.05.30 09:05koponyeg.hu

Reggel hideg lesz, 1 és 8 fok közé hűlhet le a levegő, de néhol talajmenti fagy lesz! A délutáni órákban 13 és 19 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők.

Pünkösd vasárnap,
gyermeknapon főleg délelőtt lehet némi napsütés, majd erősen felhős lesz az ég és többfelé, de nagyobb eséllyel a nyugati és a déli tájakon alakulhat ki zápor, zivatar.

Reggel 6, délután 18 fok körül alakulhat a hőmérséklet. A zivatarokat viharos széllökések kísérhetik.

Pünkösd hétfőn
a nap első felében többfelé, délután inkább már csak a keleti, északkeleti országrészben lehet csapadék. A változó irányú szél gyenge marad. Reggel 9, délután északkeleten 14, délnyugaton 23 fok körüli értékeket mérhetünk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.