Feljelentés jogsértő kiszivárogtatás miatt

Gyanúsított lesz Szilvásy György

Gyanúsítotti idézést kézbesítettek a napokban Szilvásy György volt titokminiszternek az UD Zrt. ügyével összefüggésben - értesült a Magyar Nemzet.

2009.05.26 06:37Magyar Nemzet

A lap keddi számában arról írt, hogy a kihallgatás még a héten megtörténik, az illetékesek és az érintett sem kívánt nyilatkozni az ügyben. A lap úgy tudja, hogy Szilvásy kihallgatása azzal a feljelentéssel állhat kapcsolatban, amelyet az UD Zrt. tett a cég egyik vezetője és Csányi Sándor közötti telefonbeszélgetés lehallgatása, illetve a lehallgatott telefonbeszélgetés jogsértő kiszivárogtatása miatt.

A lap emlékeztet arra, hogy a beszélgetés szövegét eljuttatták Dávid Ibolyának, az MDF elnökének, aki azt felhasználva kényszerítette lemondásra az elnöki posztra aspiráló Almásy Kornélt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.