Előzetes letartóztatásban van a polgármester

Összeférhetetlenség miatt nem képviselhetik ügyvédei Hunvaldot

Erzsébetváros előzetes letartóztatásban lévő MSZP-s polgármesterét, Hunvald Györgyöt összeférhetetlenség miatt nem képviselhetik ügyvédei - írja szerdai számában a Magyar Nemzet és a Magyar Hírlap.

2009.03.25 07:44Magyar Nemzet/Magyar Hírlap

Krasznai Andrást és Kollár Károlyt a Fővárosi Bíróság azért zárta ki az eljárásból, mert bebizonyosodott összeférhetetlenségük, azaz korábban dolgoztak az erzsébetvárosi önkormányzatnak. 

A Központi Nyomozó Főügyészség kezdeményezte, hogy további két hónappal hosszabbítsák meg Gál György (SZDSZ), volt VII. kerületi gazdasági bizottsági elnök és frakcióvezető, illetve a szintén SZDSZ-es Kardos Péter volt pénzügyi bizottsági elnök előzetes letartóztatását - olvasható a napilapokban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.