Balra, magyar!

Szanyi koherens programnak minősíti Bokros elképzeléseit

A Balra, magyar! címmel írt dolgozatra a fenntartható fejlődés szemlélete a jellemző, állítja Szanyi Tibor, MSZP-s képviselő, aki koherens programnak minősíti Bokros Lajos elképzeléseit a Magyar Nemzetnek adott interjúban.

2009.03.14 09:00Magyar Nemzet

Szanyi Tibor szerint a fenntartható fejlődés sem jobb-, sem baloldali, sem liberális vonalvezetést nem kíván.

"Létezik egy olyan lehetőség, hogy a jobb- és baloldali tüskéket levágjuk, lesimítjuk a terepasztalt, és megnézzük, hogy a fenntarthatóság mit jelenthet a társadalom túlnyomó része számára
" - fogalmazott a szocialista képviselő.

Koherens programmá látszanak összeállni Bokros Lajos elképzelései -
állítja Szanyi Tibor, aki úgy véli "nincs benne olyan elem, ami miatt az egészre azt tudnám mondani, hogy lehetetlen megvalósítani, ugyanakkor nekem nem rokonszenvesek a bokrosi programpontok".

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.