Egyhe tavaszias időnk lesz

Nem ússzuk meg szárazon: eső és szél

Szerdán erősen felhős, vagy borult lesz az ég és szórványosan számíthatunk esőre. Reggel 0 és +5 fok között alakul a hőmérséklet, délután 10 fok körüli hőmérsékletekre van kilátás.

2009.03.04 09:00koponyeg.hu

Fokozatosan megélénkül, majd megerősödik a délkeleti szél. Erős melegfronti hatás várható. 

Csütörtökön mediterrán ciklon húzódik a Kárpát-medence térsége fölé, ezért marad a borult idő, sokfelé várható kiadós mennyiségű eső, zápor, délen néhol zivatar. Többfelé lesz erős a délkeleti szél, olykor viharos lökések is előfordulnak. 10 fok körül alakulhat a hőmérséklet délután. 

Pénteken eleinte marad a borongós idő és többfelé lehet csapadék, majd délutántól csökken a felhőzet, ki-kisüt a nap, záporeső főleg az északi megyékben fordulhat elő. Átmenetileg mérséklődik a légmozgás. 

Szombaton és vasárnap marad a túlnyomóan felhős idő, főleg a keleti tájakon ismétlődő esőkkel, záporokkal, vasárnap a hegyekben néhol hózáporral. Az északnyugati szél sokfelé lesz viharos!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.