Feleannyit kóstál az MSZP-s rétes

Jól kisütötték - személyre szabott a bérleti díj a "csókosoknak" Gyulán?

A gyulai várfürdőben házi rétest süt és árusít az MSZP-s választókerületi elnök feleségének érdekeltsége. A harapnivalóról nincs információnk, de ami biztos: a helységért lényegesen kevesebb bérleti díjat fizetnek.

2009.02.23 08:59fidesz.hu

Egy hat négyzetméter alapterületű ingatlan éves bérleti díja átlagos esetben 720 ezer forint plusz áfa a Gyulai Várfürdő Kft.-nél. Tóth Sándor gyulai önkormányzati képviselő, az MSZP választókerületi elnöke családi érdekeltségébe tartozó vállalkozásnak azonban lényegesen olcsóbb, egészen pontosan feleannyi.

A Rétes-Duó Bt. 2007-ben 360 ezer forintot fizetett az önkormányzati alapítású társaságnak, amely összeg 2008-ban 388 ezer lett. A betéti társaság - nevéből adódóan - házi rétest süt és árusít a neves intézmény, a Gyulai Várfürdő területén.

Figyelemre méltó az is, hogy Tóth Sándor egészen a közelmúltig, a fürdő élén történt vezetőváltásig a Gyulai Várfürdő Kft. felügyelőbizottságának elnöki posztját is betöltötte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.