Társtettesként gyanúsítják

Lemondott pénzügyi bizottsági tagságáról a csepeli kettősgyilkosság egyik gyanúsítottja

Lemondott a csepeli gyilkosság egyik gyanúsítottja, Deme Gábor a kerületi önkormányzat pénzügyi bizottságában viselt tagságáról - derült ki az önkormányzat honlapjáról.

2009.02.17 12:53MTI

Deme Gábor a pénzügyi, ellenőrzési és közbeszerzési bizottság nem képviselő tagja volt, és január 21-én nyújtotta be írásbeli lemondó nyilatkozatát.

A Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolában január 7-én megölték az iskola igazgatóját és helyettesét, emiatt Deme Gábort társtettesként, több emberen elkövetett elkövetett emberöléssel gyanúsítja a rendőrség.

Az önkormányzat pénzügyi bizottságának alelnöke január 16-án elmondta az MTI-nek, hogy Deme Gábor nem képviselheti a csepeli önkormányzat közbeszerzési eljárásaiban a bizottságot, viszont annak továbbra is tagja, mert visszahívni nem lehet.

Az csak akkor szűnne meg, ha lemondana - mondta akkor Borka-Szász Tamás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.