A rendőrséget értékelte a kormányfő

Gyurcsány: az ország többet vár a rendőrségtől

A miniszterelnök szerint az ország többet vár a rendőrségtől, mint korábban, de arra is készen áll, hogy többet adjon, mint korábban - jelentette ki Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a rendőrség évértékelő és feladatszabó értekezletén csütörtökön Budapesten.

2009.02.12 12:50MTI

A miniszterelnök azt mondta: Magyarországon most mindenkinek az az érdeke, hogy "a mainál erősebb, büszkébb, magabiztosabb, cselekvőképesebb, megbecsültebb rendőrsége legyen az országnak". 

Mint mondta, ha ehhez több rendőr kell, akkor több lesz, ha ehhez több pénz kell, akkor több lesz, ha ehhez el kell vennie máshonnan, akkor "el fogja venni a szükséges pénzt". Gyurcsány Ferenc azt várja a rendőrségtől, hogy azokon a területeken legyenek rendőrök, ahol a legnagyobb a valószínűsége a bűncselekmények elkövetésének.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.