Botrány

Szijjártó is csak a sajtóból tudta meg, hogy szexbotrány áll Szájer lemondása mögött

A külügyminiszter is a sajtóból értesült az eseményekről.

2020.12.02 11:29ma.hu

Mint arról korábban a ma.hu is beszámolt, belga lapértesülések alapján derült ki, hogy a Fidesz EP-képviselője, Szájer József azért mondott le váratlanul vasárnap, mert péntek este rendőrségi rajtaütés során elkapták, miközben az ereszcsatornán mászva menekült egy, a kijárási korlátozást megszegve rendezett 25 fős brüsszeli szexbuliról. Szájer táskájában exstasy-tablettákat is találtak, ő azt állítja, nem tudja, hogyan kerültek oda, de a bulin való részvételét elismerte. Az orgia rendezője szerint Szájert nem hívták meg az összejövetelre.

"Nincs plusz információm, ezért semmilyen találgatásba nem kívánnék belemenni" - mondta Szijjártó Péter külügyminiszter az esettel kapcsolatban a 444.hu-nak, hozzátéve, hogy egyelőre ő sem tud többet.

Szijjártó azt állítja, nem tudta, hogy ez áll a lemondása mögött.

A botrány kirobbanása óta elárasztották a mémek az internetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.