Botrány

Hidvéghi Balázs: az vesse az első követ Szájer Józsefre, aki bűntelen

Nagyra becsüli és tiszteli fideszes képviselőtársa politikai tevékenységét az EP-ben.

2020.12.02 10:41ma.hu

Megdöbbenéssel és szomorúsággal hallottam - mondta Hidvéghi Balázs szerda reggel a Kossuth Rádióban, amikor a Szájer-ügyről kérdezték. A Fidesz-KDNP EP-képviselője hozzátette: nagyra becsüli és tiszteli Szájer József politikai tevékenységét, mert szerinte kimagasló munkát végzett, amit az ellenfelei is elismernek.

"Esendő ember. Az vesse rá az első követ, aki bűntelen" - mondta a fideszes politikus.

Belga lapértesülések alapján derült ki, hogy a Fidesz EP-képviselője, Szájer József azért mondott le váratlanul vasárnap, mert péntek este rendőrségi rajtaütés során elkapták, miközben az ereszcsatornán mászva menekült egy, a kijárási korlátozást megszegve rendezett 25 fős brüsszeli szexbuliról. Szájer táskájában exstasy-tablettákat is találtak, ő azt állítja, nem tudja, hogyan kerültek oda, de a bulin való részvételét elismerte. Az orgia rendezője szerint Szájert nem hívták meg az összejövetelre.

A botrány kirobbanása óta elárasztották a mémek az internetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.