Koronavírus

Gulyás: az egészségügy lényegesen felkészültebb a második hullámban

A Miniszterelnökséget vezető miniszter köszönetet mondott a kijárási tilalom betartásáért és a maszkhasználat, valamint a védőtávolság esetében kiemelkedő állampolgári jogkövetésért.

2020.11.12 11:31MTI

A koronavírus-járvány második hulláma súlyosabb az elsőnél, de az ország és a magyar egészségügy lényegesen felkészültebben áll szemben a vírus jelentette kihívással - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki online sajtótájékoztatóján.

Gulyás Gergely a szigorítások első napjának tapasztalatai után köszönetet mondott a kijárási tilalom betartásáért és a maszkhasználat, valamint a védőtávolság esetében kiemelkedő állampolgári jogkövetésért.

A kormány abban bízik, ha ez tartható, a 30 napra elrendelt intézkedések beváltják a hozzájuk fűzött reményeket, meg tudják állítani a fertőzés felfutását, és képesek lesznek az egészségügyben a kapacitások alatt tartani az intenzív kezelésre szorulók számát - mondta a tárcavezető.

Bővebben hamarosan!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.