Járvány

Koronavírus: egy 20 éves fiatalember is elhunyt hazánkban

87 áldozatot követelt a járvány.

2020.11.12 11:20ma.hu

Csütörtökre újabb 3927 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést, és 87, többségében idős, krónikus beteg halt meg - tájékoztatott a koronavirus.gov.hu.

A legújabb számok tükrében a hazai mutatók a következőképpen alakulnak: 126 790-re nőtt a Magyarországon azonosított fertőzöttek száma. Az elhunytaké 2784-re emelkedett, 29 302-en már meggyógyultak.

A koronavirus.gov.hu portálon megtalálni az elhunytakról bővebb tájékoztatót is. Ebből derült ki, hogy az elhunytak között van egy 20 éves férfi. Azt írták, hogy epilepszia, súlyos mentális retardáció, gyermekkori autizmus, kóros lesoványodás, vérszegénység krónikus betegségekben szenvedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.