Ítélet

Apja hibájából halt meg a 13 hónapos kisfiú - videó

A gyereket játék közben rázta meg az áram tavaly nyáron, mert apja szabálytalanul vezette be azt a nyíregyházi otthonukba.

2020.09.24 07:33ma.hu

Miatta halt meg a kisfia, de nem kell börtönbe mennie az apának. A 13 hónapos gyereket játék közben rázta meg az áram tavaly nyáron, mert apja szabálytalanul vezette be azt a nyíregyházi otthonukba. Az apa megtörten állt szerdán bíróság elé az előkészítő tárgyaláson, ahol azt mondta, az első perctől megbánta tettét. 1 év, felfüggesztett börtönre ítélték. Azért nem kell rács mögé mennie, mert figyelembe vették azt is, hogy több kisgyerekről kell még gondoskodnia.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.