Járvány

Vajna Tímea is elkapta a koronavírust

Mindenkinek azt javasolja, ne menjenek külföldre.

2020.09.08 07:46ma.hu

Koronavírusos lett Vajna Tímea - írja a Bors. A lap munkatársa budai otthonának kaputelefonján keresztül beszélt Andy Vajna özvegyével, aki elmondta, hogy augusztus elején, egy külföldi születésnapi partin fertőződött meg. Egy másik vendégtől kaphatta el, akinek később kimutatták a szervezetében a kórokozót.

"Rettentően fájt a tüdőm, a mellkasom, a hátam, nagyon durva, erőteljes tüneteim voltak, iszonyúan fájt mindenem. A szaglásom, az ízlelésem csak pár nappal ezután ment el. most már valamivel jobban vagyok, de a lépcsőn például még nem bírok felmenni, teljesen kifulladok, és bármit csinálok, tíz perc után le kell ülnöm, mert nem kapok levegőt" - mondta el Andy Vajna özvegye.

És bár augusztus 31-én feloldották az elrendelt karantént, Vajna Tímea még otthon tartózkodik. Szerdán megy újabb laborvizsgálatra, hogy meggyőződjön arról: már nem adhatja tovább a vírust.

Arról is beszélt, hogy mindenkinek javasolja: ne menjen külföldre. "Minden ismerősöm, aki elkapta, külföldön volt, legfőképp Horvátországban, Spanyolországban vagy Olaszországban jártak."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.