Szenzáció

Válik Mészáros Lőrinc

Házasságuk felbontását kezdeményezték.

2020.09.04 18:24Ma.hu

Mészáros Lőrinc és Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla közös közleményt adott ki szándékukról, mint írják házasságuk egyezséggel történő lezárását kezdeményezik a bíróságnál.

A dokumentum szerint a házasság felbontásáról szóló döntésüket közösen, együttes akarattal hozták meg. Az eljáráshoz szükséges kérdésekben vita nélkül, egymást segítve, becsülve és tisztelve állapodtak meg.

Az üzletember és felesége a válásuk részleteiről nem kívánt nyilatkozni, és kérik a sajtó képviselőit magánéletük tiszteletben tartására - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.