Járvány

Koronavírusos lett a hajdúböszörményi óvoda egyik pedagógusa

Két hétre bezár az intézmény.

2020.09.03 19:13ma.hu

"Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Hajdúböszörményi Napsugár Óvoda Polgári utcai telephelye várhatóan 2020. szeptember 14-ig zárva tart. Az intézmény egyik óvodapedagógusa igazolt koronavírusos beteg lett" - közölte Hajdúböszörmény városa.

"Hajdúböszörmény Város Önkormányzata - mint fenntartó - megtette a szükséges intézkedést, intézményvezető útján értesítette az illetékes Minisztériumot, annak érdekében, hogy az Oktatási Hivatal meg tudja hozni a döntést. Figyelemmel a kontaktkutatás eredményére a bezárásról szóló határozat az esti órákban kerül meghozatalra, melyről a későbbiekben hivatalosan értesítéssel leszünk" - teszik hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.