Járvány

Koronavírusos a lakiteleki polgármester, bezárt a hivatal

Karanténban az összes dolgozó.

2020.09.03 18:02ma.hu

Koronavírusos a Bács-Kiskun megyei Lakitelek polgármestere - tudta meg a Kecsup.hu.

A portál telefonon kereste a hivatal vezetőjét, miután úgy értesültek, hogy a hivatal bezárt, az összes dolgozó karanténba kerül. Lakitelek független polgármestere, Madari Róbert annyit mondott a portál megkeresésére: közleményt fog kiadni.

Megkeresték ezután a jegyzőt is, aki megerősítette, hogy Madari Róbert korona-tesztje pozitív lett, és ezért gyakorlatilag az egész hivatal bezárt. A dolgozóknak karanténba kellett, vonulniuk, kivéve azoknak az alkalmazottaknak, akik szabadságukat töltötték, nem találkoztak a polgármesterrel, nem tartózkodtak a hivatalban az utóbbi időben.

A portál hozzátette: a legutóbbi polgármesteri tájékoztatás szerint, két hete történhetett valami a településen, mert akkor hirtelen megugrott a karanténban lévők száma a nagyközségben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.