Megölte édesapját

Átszállították a börtönbe Szilágyi István fiát

Az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetből (IMEI) szállították át Sz. Pétert, aki a gyanú szerint május elején ölte meg apját.

2020.07.29 07:07ma.hu

Az ország Lópici Gáspárjának fia majdnem három hónapot töltött az IMEI-ben, ahol vizsgálták, ám nemrégiben a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet Venyige utcai részlegébe került át. Így szeptemberig, ameddig elrendelték a letartóztatását, már a fogházban marad.

A Fővárosi Főügyészség indítványozta, hogy a bíróság szüntesse meg Sz. Péter IMEI-ben való kezelését, hogy a férfi mostantól bv-intézetben tölthesse a letartóztatást. A bíróság elfogadta az indítványt, így a férfit áthelyezték a fegyintézetbe - mondta Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a Blikknek.

A család ismerőse szerint a gyanúsított nem bánja, hogy a börtönbe vitték át: a Venyige utcában korábban több mint hét hónapig volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.