Gyilkosság

Mindent bevallott Szilágyi István özvegye a rendőrségnek

Hallgathatott volna, hogy fiát védje, de szerinte így igazságos "Pistával" szemben.

2020.05.16 17:28ma.hu

Mint ahogyan arról a ma.hu az elsők között beszámolt, a közelmúltban meggyilkolták Szilágyi Istvánt. Korábban már körvonalazódott a történet egésze, de most Szilágyi István özvegye mondta ki a vallomásakor: a fiuk ölte meg egy kalapáccsal az ország Lópici Gáspárát. Tettére nem tudott magyarázatot mondani, csak azt, hogy "bekattant".

Az idős özvegyasszony a Ripost és a Blikk információi szerint a tragikus napon így "bekattanva" látta a fiát, aki fejét az ágykerethez csapkodta, épp elfogyott a gyógyszere - nem volt pénzük kiváltani a receptre kapott nyugtatót.

A nő azt is elmondta, hogy a fiát nyugtatgató Szilágyi Istvánra támadt rá Péter.

Az özvegy azért tett vallomást, mert "így lesz igazságos Pistával", bár tudta, joga lett volna megtagadni azt, hogy beszéljen.

Szilágyi Istvánt a fia többször is brutálisan bántalmazta, de szülei mindvégig kiálltak mellette, apja könyörgött, hogy ne zárják börtönbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.