Állati

Motortérbe szorult kiscicát mentettek a rendőrök

A körzeti megbízottaknak perceken belül sikerült a cicát kiszedniük, és az egyik rendőr kisállatszállító boxába biztonságba tudták helyezni.

2020.06.17 16:33ma.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitányság egyik körzeti megbízottjának szolgálati telefonjára egy nő tett bejelentést 2020. június 15-én délután, hogy a XXII. kerületi Dévényi utcában egy parkoló autóból nyávogást hall.

Molnár Tamás r. főtörzszászlós és Rinyu Gergely r. főtörzsőrmester azonnal a helyszínre sietett, ahol hallották, hogy a kiscica a motortérben elkeseredetten nyávog. A körzeti megbízottaknak perceken belül sikerült a cicát kiszedniük, és az egyik rendőr kisállatszállító boxába biztonságba tudták helyezni.

A cicát az állatvédőknek átadták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.