Állatkínzás

Döbbenetes állatkínzás: levágták egy macska lábait Cegléden

"Annyira rettenetes állapotban volt, hogy muszáj volt elaltatni, megváltás volt számára a halál."

2020.06.05 12:29ma.hu

Két hátsó és egy mellső lábát is levágták ismeretlenek annak a macskának, amelyik egyetlen megmaradt lábán szenvedte be magát egy ceglédi asszony udvarára - írta a 24.hu. Az asszony értesítette a helyi Állatmenhely Nyílt Alapítványt, amelynek elnöke elmondta: a macskát el kellett altatni.

"Borzasztóan szenvedett, a farkát is már csak a szőr tartotta össze. Annyira rettenetes állapotban volt, hogy muszáj volt elaltatni, megváltás volt számára a halál. A cica gazdája azt mondta, hogy ez már az ötödik macskája volt, amit megmérgeztek vagy elpusztítottak az állatkínzók" - mondta Soltész Lászlóné.

A menhely előbb ötvenezer forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek, de a felajánlásokkal ez mostanra felkúszott félmillió forintra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.