Állatkínzás

Öt golyót lőttek egy macska fejébe - keresik a tettest

Megkínozták, eltörték a lábát és öt golyót lőttek egy cica fejébe Komló-Határtetőn. A macska a csodával határos módon ezt még túlélte, de pár nappal később meghalt.

2020.05.21 13:19ma.hu

Megkínozták, eltörték a lábát és öt golyót lőttek egy cica fejébe Komló-Határtetőn. Bátor ezután még hazavonszolta magát valahogyan. A macska még élt, amikor a gazdái megtalálták, így állatorvosi segítséget is kapott, de már mindhiába.

A macska gazdái hajtóvadászatot indítottak a közösségi oldalon keresztül, hogy megtalálják az elkövetőt, aki ki akarta végezni az egészséges, fiatal és szelíd cicát. A feljelentés természetesen megtörtént, a rendőrök keresik a tettest vagy tetteseket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.