Koronavírus-járvány

Látta valaki Győrfi Pált mostanában? - beindult a mémgyár

Kampányt indított az emberek védelme érdekében a kormány a koronavírussal kapcsolatban. A jó tanácsokat ezúttal is Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője osztotta meg mindenkivel. Már olyan szinten, hogy kezd az emberek agyára menni... vagy már ott is van?

2020.04.04 18:09ma.hu

Finoman fogalmazunk, ha azt mondjuk, még a csapból is Győrfi Pál folyik. Az embereket folyamatosan az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője látja el tanácsokkal a koronavírussal kapcsolatban: látni őt a tévécsatornákon, az internetes oldalakon és a közösségi médiában is. Úgy tűnik, kezd az emberek agyára menni, úgyhogy elkezdtek mémek születni. Mutatjuk a legjobbakat.



Már saját kollégáinak is csömöre van








Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.