Távközlés

Szünetelnek a MinDig TV és a MinDig TV Extra szolgáltatásai egyes településeken szerdán

Az Antenna Hungária Zrt. március és augusztus között tíz ütemben zajló DVB-T2-es technológiaváltása miatt.

2020.03.31 19:48MTI

Szünetel a műsorszolgáltatás szerda éjféltől délig a MinDig TV és a MinDig TV Extra előfizetőinél a Közép-Dunántúlon és a közép-magyarországi régióban az Antenna Hungária Zrt. március és augusztus között tíz ütemben zajló DVB-T2-es technológiaváltása miatt - közölte a társaság vezérigazgató-helyettese kedden az M1 aktuális csatornán.

Mándi Gábor azt mondta, hogy a munkálatok után a készülékeket újra kell majd hangolni, amelyet az érintettek a dekóder menüjében található újrahangolás menüpontban végezhetnek el.

A MinDig TV Extra előfizetőinek postai úton ingyenesen új dekódereket juttattak el, amellyel a technológiaváltás után hozzáférnek majd a tartalmakhoz. A társaság arra kéri az előfizetőket, hogy üzemeljék be az új eszközöket.

Ha valaki problémát észlel, a társaság honlapján próbáljon megoldást találni vagy a 1211-es telefonszámon elérhető ügyfélszolgálaton kérjen segítséget - hívta fel a figyelmet.

A technológiaváltás mostani, harmadik ütemében érintett települések listája a www.mindigtv.hu/atallas honlapon érhető el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Akik nem ismernék Csurgót, amely egy 5300 lelket számláló kisváros, mely történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza, Somogy megye délnyugati részén három tájegység - Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, érdemes ellátogatni, hiszen keresve sem találhatna szebb és jobb helyet, minthogy a környék lehetőségeit és természeti sokszínűségét kihasználva kimozduljon, és tekerjen egy jót.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.