Koronavírus-járvány

Elkapta a koronavírust két újbudai háziorvos - videó

A fertőzést Újbuda polgármestere, a DK-s László Imre jelentette be.

2020.03.29 00:12ma.hu

Két háziorvos is koronavírusos lett Újbudán - tette közzé szombat kora délután László Imre, a kerület DK-s polgármestere.

Mint ismertette, az egyik orvos megbetegedése súlyos következményekkel járhat, ugyanis a tízezer lakosú Őrmező háziorvos nélkül maradhat. A polgármester szerint ebben a körzetben korábban hárman dolgoztak, de egyikük 65 év feletti, tehát őt a korábbi kormányzati intézkedésekkel hátrébb vonták, közvetlenül nem érintkezik betegekkel, egyéb - telefonos - feladatokat lát el.

A másik pedig transzplantációs műtéten esett át, veszélyeztetettnek számít. A harmadik orvos pedig most lett koronavírusos.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.