Bántalmazás

Beperelte bántalmazója a brutálisan megvert nőt

A férfi ötmillió forintot követel, szerinte sérültek a személyiségi jogai.

2020.02.12 07:39ma.hu

Beperelte Orosz Bernadettet a férfi, aki majdnem halálra verte. Erről a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene Facebook-oldalán írnak. A férfi ötmillió forintot követel a nőtől, mert a nő nyilvános Facebook posztjában megnevezte őt, mint elkövetőt, és ezzel szerinte megsértette a személyiségi jogait.

Az ügyészség szerint nem volt indokolt a nyomkövetővel való távoltartás elrendelése Orosz Bernadett ügyében.

Mint ismert, a bántalmazásról az áldozat Facebook-bejegyzésben számolt be, ebben azt írta, támadója eltörte az orrát, "szétzúzta" a fejét és a testét, kitépte a haját és majdnem megfojtotta. A hatgyerekes anyuka és K. István viszonya 2018 októberben kezdődött, a férfi Bernadett elmondása szerint tavaly júniusban esett neki először egy családi rendezvényen. Akkor beleverte a fejét a falba, majd miután hazaértek, tovább folytatta a bántalmazását. Augusztusban aztán újból bántalmazás történt, akkor a férfi már azzal fenyegette, hogy a szobában lévő életlen szamurájkarddal vágja el a torkát, hogy másé se legyen, majd felismerhetetlenségig összeverte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.