Bántalmazás

Megtorlástól fél a Bujákon összevert nő

Az eset lelkileg jobban megterhelte, mint fizikailag.

2019.11.14 14:30ma.hu

Mint arról korábban a ma.hu is beszámolt, egy tartalékos katonatiszt brutálisan összevert egy nőt szombaton Bujákon. A férfit súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt hallgatták ki, majd távoltartást kért ellene a rendőrség. A szolgálati viszonyát azonnal felfüggesztették.

Az áldozat, Orosz Bernadett csütörtökön a TV2 Mokka című műsorának vendége volt. A hatgyermekes édesanya a körülményekhez képset sokkal jobban érzi magát. Mint mondta, az eset lelkileg jobban megterhelte, mint fizikailag.

Orosz Bernadett azt mondta, hogy volt párja nem kereste őt azóta, ugyanakkor hozzátette: "Félek attól, hogy még inkább megtorlásra számíthatok a részéről."

Úgy véli, amiatt, hogy az eset megjelent a médiában, még dühösebbé válhat a férfi és az sem fogja megakadályozni, hogy távoltartási végzés van ellene.

Az asszony ügyvédje, Lichy József szerint nincs rendben, hogy még csak bűnügyi felügyeletet sem rendeltek el. Szerinte életveszélyt okozó testi sértés esete történt minimum, de akár azon is el lehet gondolkodni, hogy életellenes cselekedet volt - tette hozzá az ügyvéd.

Orosz Bernadettnek nem a büntetés a lényeg, hanem nyugodt családi életet szeretne.

"Hihetetlen, hogy az ember pont attól kapja ezt, akiben a legjobban bízik." - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.