Kormány

Megszólalt lánya helyettes államtitkári kinevezéséről, a 90-es évek popsztárja, Mr. Rick

A 22 éves Rácz Zsófia, Mr. Rick lánya lett az Emberi Erőforrások Minisztériumának ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkára.

2019.12.05 15:12ma.hu

Mint arról a ma.hu is beszámolt, 22 éves joghallgató lett a család- és ifjúságügyért felelős helyettes államtitkár.

Rácz Zsófiát a Facebook-oldalán mutatta be Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár.

Rácz előtt azután nyílt meg az út a helyettes államtitkári poszt előtt, hogy elődjét, Illés Boglárkát a hétvégén a Fidelitas élére választották.

Mint kiderült, Rácz Zsófia édesapja Rácz Erik, ismertebb nevén Mr. Rick, aki a 90-es évek egyik nagy magyar popsztárja volt.

"Egyszerre éreztem mámoros büszkeséget és féltő szorongást, amikor Zsófi felhívott minket Washingtonból, hogy közölje a fantasztikus hírt, de benne is hasonló érzelmek kavarogtak” – mondta a Blikknek Rácz Erik. Aztán arról is beszélt, hogy mennyire sajnálja, amiért Magyarországon a nemtelen becsmérlést nem lehet száműzni a politikai kultúrából. "Ettől egyetlen szülő sem tudja megóvni a politikai pályára lépő gyermekét. Szerencsére Zsófi annyira nem görcsöl emiatt, mint én” – magyarázta, hozzátéve, hogy a kinevezés a lányát is meglepte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.