Kormány

22 éves egyetemistát neveznek ki helyettes államtitkárnak

Rácz Zsófia a fiatalokat fogja képviselni.

2019.12.04 15:38ma.hu

22 éves joghallgató lett a család- és ifjúságügyért felelős helyettes államtitkár.

Rácz Zsófiát a Facebook-oldalán mutatta be Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár.

Rácz előtt azután nyílt meg az út a helyettes államtitkári poszt előtt, hogy elődjét, Illés Boglárkát a hétvégén a Fidelitas élére választották.

"Rendhagyó módon nem sajtótájékoztatón, hanem itt, a közösségi médiában szeretném bemutatni Önöknek azt az ifjú hölgyet, aki helyettes államtitkárként a fiatalokat fogja képviselni, és értük fog dolgozni az államtitkárságon. Zsófi 22 éves joghallgató, korábban Magyarország ENSZ ifjúsági küldötte volt, dolgozott politikai elemzőként is. Nemrég tért vissza Washingtonból, ahol egy féléves ösztöndíjprogramban vett részt. Bízom benne, hogy sikerrel fogja saját korosztályának tagjait képviselni az elkövetkező években. Köszönjük, Bogi! Hajrá, Zsófi!" - írta Facebook-oldalán Novák Katalin.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.