SMA

A kis Levi is megkapta a 700 milliós SMA-kezelést a Bethesda Gyermekkórházban - képek

Hajrá, Levente!

2019.11.26 15:22ma.hu

Egy egész ország drukkolt Leventének, hogy megvalósuljon az a speciális génterápiás kezelése, amelyet végül 2019. november 26-án a Bethesda Gyerekkórház szakemberei beadtak a majdnem 2 éves SMA-s kisfiúnak! Nagyon szorított az idő, ugyanis a méregdrága kezelés csak 2 éves kor előtt hat. Szerencsére, a pénz időben összejött és most a kezelés is megtörtént, így Leventének nagy reménye van arra, hogy teljes életet élhessen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Akik nem ismernék Csurgót, amely egy 5300 lelket számláló kisváros, mely történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza, Somogy megye délnyugati részén három tájegység - Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, érdemes ellátogatni, hiszen keresve sem találhatna szebb és jobb helyet, minthogy a környék lehetőségeit és természeti sokszínűségét kihasználva kimozduljon, és tekerjen egy jót.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.