SMA

Jó hírek a kis Zentéről

Egyre ügyesebb és egyre önállóbb.

2019.11.25 12:21ma.hu

Október 29-én adták be a gyűjtés nyomán beszerzett innovatív génterápiás gyógyszert a ritka genetikai betegségben szenvedő, másfél éves Zentének. Édesanyja – aki a fővárosban maradt Zentével, míg férje visszatért pécsi otthonukba – most friss információkat osztott meg közösségi oldalán kisfia állapotáról.

Mint kiderült, a bérlakásnak, amiben a kis Zente jelenleg édesanyjával él, remek az elrendezése: a modern kialakításának köszönhetően egyetlen nagy térben van az összes szoba.

Ez azt jelenti, hogy Zente saját maga is képes közelekedni a helyiségek között, ami azért hatalmas öröm, mert a falusi kis házukban a szintkülönbségek és küszöbök miatt ezt nem tudta megtenni.

A másfél éves kisfiú állapota egyébként szépen javul. A Facebookon közzétett legfrissebb videóból kiderül, hogy Zente a bébikompban ülve szépen erősíti a lábait.

VIA

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.