Ítélet

Galambos Lajos már elfogadná a felfüggesztett börtönt is

A zenész ártatlannak vallja magát, de egy kedvező indítványt elfogadna, csak ne kelljen börtönbe mennie.

2019.09.20 13:41Ma.hu

Fordulat várható Galambos Lajos büntetőperében, a vesztegetéssel és több tízmillió forintos közüzemi csalással vádolt mulatóssztár hajlik a megegyezésre, bár továbbra is állítja, hogy ártatlan. A Legfőbb Ügyészség elutasította a budaörsi járási ügyészekkel szemben benyújtott elfogultsági indítványát, de most az ügyészek tehetnének olyan indítványt, amely megegyezéssel zárulhat.

"Most is felmentő ítéletben reménykedem, de ha egy felfüggesztett szabadságvesztéssel pontot lehetne tenni az ügy végére, lenyelném a békát" - mondta a Blikknek a zenész, akit májusban a mentő vitt el a Budaörsi Járási Bíróságról.

A vádiratban a Budaörsi Járási Ügyészség 2-12 évig terjedő szabadságvesztés kiszabását indítványozta Galambos Lajossal szemben. Szakértői becslések alapján a zenész 30 millió forintnyi áramot, 4,7 millió forintnyi földgázt és 16 millió forintnyi vezetékes vizet tulajdonított el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.