Ítélet

Galambos Lajos már elfogadná a felfüggesztett börtönt is

A zenész ártatlannak vallja magát, de egy kedvező indítványt elfogadna, csak ne kelljen börtönbe mennie.

2019.09.20 13:41Ma.hu

Fordulat várható Galambos Lajos büntetőperében, a vesztegetéssel és több tízmillió forintos közüzemi csalással vádolt mulatóssztár hajlik a megegyezésre, bár továbbra is állítja, hogy ártatlan. A Legfőbb Ügyészség elutasította a budaörsi járási ügyészekkel szemben benyújtott elfogultsági indítványát, de most az ügyészek tehetnének olyan indítványt, amely megegyezéssel zárulhat.

"Most is felmentő ítéletben reménykedem, de ha egy felfüggesztett szabadságvesztéssel pontot lehetne tenni az ügy végére, lenyelném a békát" - mondta a Blikknek a zenész, akit májusban a mentő vitt el a Budaörsi Járási Bíróságról.

A vádiratban a Budaörsi Járási Ügyészség 2-12 évig terjedő szabadságvesztés kiszabását indítványozta Galambos Lajossal szemben. Szakértői becslések alapján a zenész 30 millió forintnyi áramot, 4,7 millió forintnyi földgázt és 16 millió forintnyi vezetékes vizet tulajdonított el.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.