Orrfacsaró bűz

Ismét trágyaszag terjeng Budaörsön

Egyelőre minden hatóság lerázza magáról a problémát.

2019.09.17 15:46ma.hu

Ismét trágyaszag terjeng Budaörsön - tudatta Facebook-oldalán Wittinghoff Tamás polgármester, hozzátéve, hogy egyelőre minden hatóság lerázza magáról a problémát, mondván, nem az ő dolguk.

Az Index egyik olvasója úgy fogalmazott, hogy "olyan szag van, hogy azt hiszed, beleléptél egy kutyasz.rba, és viszed magaddal a cipőtalpadon”.

Nem először árasztja el a bűz Budapest környékét, augusztus elején több megyében és a fővárosban is orrfacsaró bűz terjengett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Akik nem ismernék Csurgót, amely egy 5300 lelket számláló kisváros, mely történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza, Somogy megye délnyugati részén három tájegység - Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, érdemes ellátogatni, hiszen keresve sem találhatna szebb és jobb helyet, minthogy a környék lehetőségeit és természeti sokszínűségét kihasználva kimozduljon, és tekerjen egy jót.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.