Bojkott

Blokád - elállták az utat a Coca-Cola gyár egyetlen bejáratánál Dunaharasztiban

A rendőrség felszólította a blokádot létrehozókat a távozásra, de egyelőre nem tettek ennek eleget.

2019.08.12 10:13ma.hu

Az egyik politikai mozgalom képviselői négy járművel állták el az utat a Coca-Cola gyárnál. A blokádot az egyetlen bejáratnál állították fel, emiatt komoly problémák alakultak ki a logisztikát illetően. A helyszínre érkező rendőrök felszólították a jelenlévőket igazoltatás után, hogy hagyják el a helyszínt, de egyelőre nem tettek még eleget ennek a demonstrálók. A megmozdulás minden bizonnyal annak köszönhető, hogy a szeretet sokszínűségét bemutató kampányuk miatt többen támadták a céget, plakátjaikat több helyen is megrongálták, letépték, átfestették. Le is cserélték azóta a meleg és heteroszexuális párokat ábrázoló reklámokat.Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.