Jobban van, de még hosszú az út

Kutyatámadás Csókakőn: felébredt a kómából a kétéves kislány

Hosszú és nehéz út vár rá a gyógyulásig, számos műtétre lesz szükség.

2019.07.09 15:49ma.hu

Csaknem hét nap kóma után magához tért a kétéves kislány, akire egy megvadult rottweiler támadt a Fejér megyei Csókakőn nyolc nappal ezelőtt - írja a Bors.

A gyermek súlyos sérüléseket szenvedett, több műtéten is átesett, de már elhagyhatta az intenzív osztályt. Édesanyja azt mondta, még hosszú és nehéz út vár rájuk a gyógyulásig, számos műtétre lesz szükség.

A hiányos kerítésen kiszökött kutyát két hétre karanténba helyezték, jó eséllyel el fogják altatni. Gazdáját életveszélyt okozó testi sértés miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Felelősségét elismerte, együttműködik a hatóságokkal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.