Állat

Kétéves gyermekre támadt egy kutya Csókakőn

A családi ház udvaráról kiszabaduló rottweiler az utcán harapta meg a kislányt.

2019.07.02 14:39ma.hu

A rendelkezésre álló adatok alapján 2019. július 1-jén este Csókakőn, egy családi ház udvarának hiányos kerítésén át kiszökött egy eb az utcára, ahol egy kétéves gyermekre támadt - tájékoztatta a ma.hu-t a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság. A kutya a kislányt a fején és a mellkasán több helyen megharapta, amelynek során – az elsődleges adatok alapján – a gyermek súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az ügy kapcsán a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett, életveszélyes sérülést okozó testi sértés vétsége miatt indított büntetőeljárást.  

A kutyát a székesfehérvári ebrendészeti telepre szállították, ahol 14 napig megfigyelés céljából karanténba zárták. A büntetőeljárást a rendőrség szakértők bevonásával folytatja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.