Felsőoktatás

OH: meghosszabbított határidővel lehet sorrendet módosítani az e-felvételiben

Az Oktatási Hivatal (OH) két nappal, július 12-ig meghosszabbítja a felsőoktatási felvételi dokumentumfeltöltési és egyszeri sorrendmódosítási határidejét.

2019.06.06 10:44ma.hu

Jelezték: a 2019-ben külföldi középiskolában érettségizett vagy külföldi felsőoktatási intézményben oklevelet szerzett jelentkezők esetében a dokumentumfeltöltési határidő július 18-ára módosul.

Június első hétvégéjén technikai okokból átmenetileg nem volt elérhető a felsőoktatási felvételi ügyintézési rendszere, az e-felvételi. A rendszert azóta helyreállították. A jelentkezők érdekeit szem előtt tartva, valamint a jogszabályi előírásoknak megfelelően az OH meghosszabbította az ügyintézési határidőt - közölték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.