Dunai hajóbaleset

Biztosan kifizeti a 15 milliós óvadékot a Viking Sigyn kapitánya

A férfi nyomkövetővel a lábán mozoghat Budapest területén.

2019.06.05 19:52ma.hu

Biztosan kifizeti a 15 millió forintos óvadékot a Hableánnyal ütköző VIking Sigyn ukrán hajóskapitánya. Az összeget a múlt héten határozták meg, miután halálos tömegszerencsétlenséget okozó veszélyeztetése miatt kihallgatták és őrizetbe vették a férfit.

Jurij C. ügyvédje a 24.hu-nak elmondta, jelenleg nincsenek olyan bizonyítékok, melyek azt támasztják alá, hogy ügyfelük okozta a tragédiát, és nyomozóhatóság mindent megtesz az ügy felgöngyölítése érdekében, és jelenleg az eddig begyűjtött adatok kiértékelése folyik. A férfi nyomkövetővel a lábán mozoghat Budapest területén.

A hajóskapitánynak megengedték, hogy beszéljen a szeretteivel, és nagyon megviselték a történtek őt és szeretteit is - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.