Dunai hajóbaleset

Ismét Budapestre tart a Viking Sigyn

Csütörtök éjjel érkezhet meg a szállodahajó.

2019.06.05 19:33ma.hu

Elindult Passauból és Budapest felé tart a Hableányt elsüllyesztő Viking Sigyn - írja a Vessel Finder nevű hajókövető oldalra hivatkozva a Napi.hu.

Azt egyelőre nem tudni, hogy most utasokat hoz-e, vagy épp a nyomozás miatt tart újra Magyarországra a szállodahajó, mely csütörtök éjjel érkezhet meg.

A dél-koreai külügyminisztérium korábban többször kérte a magyar kormánytól, hogy foglalják le a Viking Sigynt, amit a magyar hatóságok arra hivatkozva engedtek útnak, hogy minden szükséges bizonyítékot begyűjtöttek.

Címlapfotó: Rendőrök helyszínelnek a Viking Sigyn szállodahajón a Duna Margit híd és Árpád híd közti szakaszán 2019. május 30-án. (MTI/Lakatos Péter)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.