Állati

Haszonállat-szépségverseny: megválasztják az ország legszebb tehenét

A legszebb Holstein fríz tulajdonosa 2 millió forintot kap.

2019.05.03 09:08ma.hu

Május 9-én rendezik Hódmezővásárhelyen a 26. haszonállat-szépségversenyt.

Az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazdasági Napok keretében nemcsak a legszebb tejelő- és húsmarhára szavaz a zsűri, hanem a legcsinosabb sertést, lovat, juhot és baromfit is megválasztják.

A legszebb Holstein fríz marha tulajdonosa kétmillió forint díjazásban részesül - írja a Blikk.

Május 9-11. között egyébként nem csak a szakmát várják Hódmezővásárhelyre, de a gyerekeket is. Lesz szalmavár, hordólovaglás, tehénfejés, kisbárány-simogatás és további számos családi program a 17 ezer négyzetméteres területen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Akik nem ismernék Csurgót, amely egy 5300 lelket számláló kisváros, mely történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza, Somogy megye délnyugati részén három tájegység - Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, érdemes ellátogatni, hiszen keresve sem találhatna szebb és jobb helyet, minthogy a környék lehetőségeit és természeti sokszínűségét kihasználva kimozduljon, és tekerjen egy jót.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.